TAIGA Rampart Anorak, black

Art.nr: T31004099

Tillgänglighet: 1

Pris: 1.995,00 kr
Exkl.moms: 1.596,00 kr

Tillgängliga alternativ

* Storlek (Kläder):

Antal:

Valet av material för detta system blev GORE-TEX® som lämpar sig bra när vill ha en jacka som är lätt, andas, ger vind- och vattentäthet. Under våra tester har vi funnit detta plagg som perfekt under dagar när det skiftar mellan regn och solsken. Vi behövde inte ta av anoraken mellan skurarna. Det blev helt enkelt inte för varmt. Klär man sig med en NET långärmad så var komforten bra i temperaturer så hög upp som plus 15 grader Celsius.

Denna anorak i kombination med vår nya Fältskjorta alt. Fältjacka och Fältbyxa, i grå NICO-kvalité, kommer bli det lätta alternativet för er jägare som vill ha ett supertyst lättviktsalternativ vid jakt. Givetvis måste detta system kombineras med Thule byxa och tröja, eller liknande, om ni skall sitta still på pass under kallare höstdagar. Kom dock ihåg att detta ställ inte är lika hållbart som CPA 08 ställen. Så skall ni bedriva ålning medels hasning mot viltet så bör ni bära detta ställ under ert bomullsställ för att dels skydda Rampart anoraken samt få systemet tystare så inte viltet upptäcker er.

Anoraken är av midjemodell och på denna jacka har vi skurit bort allt onödigt i syfte att få ner vikt och volym så mycket som möjligt. Och för att få ner volymen så har vi valt att sy denna jacka i en anorakmodell.

Vikt:360 gram (L).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig           Bra