Taiga Field Hood FR m/90 desert

Tillverkare: Taiga of Sweden

Art.nr: T311030779

Tillgänglighet: 1

Pris: 820,00 kr
Exkl.moms: 656,00 kr

Tillgängliga alternativ

* Storlek (S till XXL):

Antal:

Denna fältdräkt är tillverkad av en ny typ av flamskyddat tyg som har tagit ner vikt och volym för en operator till 1/3 av tidigare modeller av Nomex overaller.

Overallen är av en tvådelad typ som går att sammankopplas med dragkedja för att få en insatsoverall. Field Suite FR 3.0 har gett operatörerna en komfortabel och bättre ventilerande flamskyddad uniform, inte minst vid operationer under varmare klimatförhållanden. Den tvådelade konstruktionen ger också operatören möjligheter att utnyttja denna uniform vid ett bredare spektrum av olika typer av uppgifter. Field Suite FR 3.0 har också möjlighet att förses med en huva och denna säljs som tillbehör till systemet.

Under utvecklingsarbetet har ett flamskyddat och antistatiskt material med fuktabsorberande egenskaper tagits fram. Detta ger ett plagg där brukaren slipper känslan av att svetten rinner ner längs kroppen som är vanligt bland de flesta typer av nomex overaller.

För tillfället produceras dessa plagg på order och finns inte i lager för leverans i enstaka exemplar förutom till myndigheter. Vid ytterligare information om systemet hör gärna av er till oss på Cold Skills AB.
 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig           Bra