Ignitor Backpack 16 sandstone

Art.nr: 56149

Tillgänglighet: 1

Pris: 1.920,00 kr
Exkl.moms: 1.536,00 kr
Antal:

Detta är en ryggsäck som är konstruerad för långvarig och tuff användning, Den väger inte mycket men är designad för att klara det mesta och ger dig ett effektivt stöd medan du bär den!

Ryggsäcken är tillverkad av rejäl 300D ripstop polyester och har en extra tålig botten av 840D nylon som garanterar långvarig hållbarhet. Förvaringsmöjligheterna är många tack vare “shove-it”-facket, sidofack med dragsko, ett övre huvudfack och den MOLLEkompatibla utsidan. Kompressionsremmar håller allt på plats och ryggsäcken har även ett internt fack som passar de vanligaste vätskeblåsorna.

Med justerbara och avtagbara bältespaneler, kompatibla med ThumbDrive® Holster och SlickStick, kan du skapa många varianter av bärande. Dessutom har ryggsäcken ett smart Zephyr™system med Aero-Spacernät som gör det bekvämt att bära även tung last och den är också anpassad för att kunna användas med vår RUSH Tier Rifle Scabbard. 

Kapacitet: 26 liter

Denna säck har enligt vårt tycke en bättre uppbyggnad av säcken. Slimmare, mer in mot ryggen för bättre tyngdpunkt vid bärandet av säcken samt bättre vetilation mellan ryggsäcken och ryggen.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig           Bra