Ospray Talon 22

Art.nr: Talon-22

Tillgänglighet: 1

Pris: 975,00 kr
Exkl.moms: 780,00 kr

Tillgängliga alternativ

* Färg/Color:

* Storlek:

Antal:

Håll dina väsentligheter så som mobil, energitillskott, GPS mm lättillgängliga i de två sidfickorna på höftbältet. Ovanför öppningen till huvudfacket finns en smart placerad dragkedjeförsedd ficka för plånbok eller nycklar.

Kompressionsremmarna längs sidorna kan användas antingen innanför och utanpå stretchfickorna. På ryggsäckens framsida finns ytterligare en stretchficka som kan användas för en blöt jacka eller extra lager ombyte.

Det är också viktigt att dricka regelbundet när man är igång och du kan därför enkelt fylla på den medföljande vätskebehållaren som hålls på plats i sin ytterficka.

Vår unika Stow-on-the-Go lösning gör att du inte behöver ta av och ta på ryggsäcken för att sätta fast dina vandringsstavar utan de kan enkelt föras genom två elastiska öglor när du behöver dina händer fria.

Men det här är inte allt, det lätta LidLock? fästet hjälper dig att snabbt och enkelt sätta fast din cykelhjälm plus att ryggsäckens infällningar av reflekterande tyg gör att du syns av pannlampor och fordon när du är ute i mörkret. En ikon helt enkelt!


Storleken S/M rymmer 20 Liter.
Storleken M/L rymmer 22 Liter.

Maximala mått: 54cm (längd) 25cm (bredd) 23cm (djup)

 

Cold Skills Kommentar:

Detta är den perfekta Allround ryggsäcken. Passar både till vardags eller till dagsutflykten med familjen. Perfekt för dig som pendlar till jobb med cykel då du både kan fästa din hjälm och en cykellampa bak på ryggsäcken!  

 

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig           Bra