Ospray Variant 37, Unisex

Art.nr: Variant37

Tillgänglighet: 1

Pris: 1.495,00 kr
Exkl.moms: 1.196,00 kr

Tillgängliga alternativ

* Storlek (S till XXL):

* Färg:

Antal:

En riktig vinterryggsäck för en expedition i djup snö, frusna vattenfall och isiga berg. Designad för att supporta din vinterutrustnings vikt har Variant en kompressionsgjuten ryggpanel.

De kontursydda axelremmarna och löstagbara höftbältet stabiliserar din packning. Den innovativa komprimeringskölden på framsidan håller dina stegjärn, spade, lavinsond och stighudar på plats. Fästena för att bära dina skidor längs sidorna gör att du snabbt kan sätta fast dina skidor om du behöver klättra en bit.

Huvudfackets öppning på Variant 37 ligger under det löstagbara topplocket, vilket ger dig möjligheten att både packa din ryggsäck ordentligt eller ta loss topplocket för att göra den lättare. När topplocket är avtaget kan du istället använda det integrerade FlapJacket? locket som både skyddar mot regn och komprimerar din packning.

Att använda ryggsäcken på detta sätt ger dig dessutom bättre sikt bakåt. De två hölstren för isverktyg kan hålla vilken isyxa som helst säkert på plats genom sina dubbla lager HDPE material, som skyddar både ryggsäcken och dess innehåll från de vassa yxbladen.

Helt beroende på vad ditt behov är från dag till dag när du är ute på tur så har du även möjligheten att strippa av upp till 620 gram av tillfälligt onödiga funktioner vilket gör ryggsäcken ännu lättare. Variant 37 är framtagen för prestera i bergen.

Medium: 37 Liter (1,53kg)
Large: 40 Liter (1,60kg)

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig           Bra