Out meals

Out meals

OutMeals Soft Cans

OutMeals Soft Cans är en måltid som är lagad i kök och paketerad i ett starkt laminat. Det gör att du kan njut av lagad mat i en smart och smidig förpackning. Vikten för en Soft Can från OutMeals är 400g vilket inte gör den optimal för långa vandringar men den är riktigt vass att ha med på paddlingen eller dags/helgturer.

Maten är klar att äta kall direkt ur påsen om man så önskar. För att värma maten kan man givetvis göra som med vilka andra konserver som helst. Värm upp det i en kastrull och njut. Vi på OutMeals äter gärna direkt ur påsen och för göra det smidigast föredrar vi att antingen värma maten i sin påse i ett vattenbad med kokande vatten alternativt värma det med en så kallad ?heater?. En Heater är en värmepåse där man lägger hela sin sitt matpaket i värmepåsen och sen fyller man på med lite vatten. I värmepåsen finns en platta som aktiveras av vattnet och värmer sedan matpåsen.

Vi vet allt för väl att det behövs lite omväxling vid längre konsumtion av frystorkat m.m. Outmeals konserver är perfekta alternativet för denna typ av omväxling. Priset är också suveränt.

Lista Visa: Rutnät
Sortera efter:
Visa:

Flameless Heater

15,00 kr Exkl.moms: 12,00 kr
0

OrifO Flame Heater är en kemisk aggregat som ursprungligen uppfanns av amerikanska styrkor, dels för.....

Out Meals 6-pack

375,00 kr Exkl.moms: 300,00 kr
0

Out Meals mjukkonserver i 6 pack med 6 stycken heaters är sammansatt av följande rätter:   .....

0

Ingredienser: Pasta (20% - vete, äggvita), kyckling (19,5%), vinäger, vatten, solrosolja, .....

Out Meals Soft Cans Tuna Chili Pasta

49,00 kr Exkl.moms: 39,20 kr
0

Outmeals Soft Cans Tuna Chili Pasta (Tonfisk med Chili Pasta) Ingredienser: Vatten, .....