Sjukvård

Sjukvård

Cold Skills Sjukvårdsmateriel riktar sig mot enskild persons egenvård och akut omhändertagande vid skadeplats.

Våra goda relationer med leverantörer som CTOMS, Adcuris m.m. och tillsammans med våra läkar- och kirurgkontakter har vi valt ut sjukvårdsmateriel och sjukvårdssatser som kan anses bestå av det nödvändigaste.

Materielen skall kunna medföras buret eller i fordon under "expeditionsliknande" förhållanden. Viss materiel levereras på order och är beställningsvaror. Vi ber er vänligen därför ta kontakt för offert.

Sjukvårdsmaterielen är inte till någon nytta ifall inte individer har kunskaper och färdigheter att utnyttja densamma. Därför erbjuder vi på Cold Skills också skräddarsydda utbildningspaket med läkare/kirurger som instruktörer.

CTOMS erbjuder systemlösningar för enskilda operatörer samt för sjukvådare både avseende plattformer för att medföra sjukvårdsmateriel samt olika typer av satser för att skapa fria luftvägar, förhindra att skadae drabbas av nedkylning/hypotermi m.m,

Våra Kanadensiska leverantörer utvecklar och levererar högkvalitativa produkter riktade mot operatörer med ytterst högt ställda krav.